Η Dorota Okońska επιστημονική συνεργάτης στο τμήμα Γερμανικά ως Δεύτερη και ως Ξένη Γλώσσα του Πανεπιστημίου Duisburg-Essen καλεσμένη στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου την Δευτέρα 20/3/2023 και Τετάρτη 22/3/2023.
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας Αθηνών. 

Σύντομο Βιογραφικό 

Η Dorota Okońska είναι επιστημονική συνεργάτης στο…

Διαβάστε περισσότερα

Την Δευτέρα 20.02.2023 Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus Mobility, επισκέφθηκαν το Πολυτεχνείο Κρήτης και πραγματοποίησαν εργαστήριο στο Γλωσσικό Κέντρο οι διδάσκουσες της Αγγλικής Γλώσσας Agnieszka Mędrecka-Kondak και Anna Dudek-Kajewska από το Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ της Πολωνίας. 

Διαβάστε περισσότερα

Την Τετάρτη 25/1/2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Γλωσσικού Κέντρου. Σας ευχόμαστε το νέο έτος να είναι ευτυχισμένο με πίστη, ελπίδα, αγάπη!

Διαβάστε περισσότερα

Το Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 στην κεντρική αίθουσα του Γλωσσικού Κέντρου, στο Κτήριο Ε1, στον 1ο όροφο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η ΕΛΕΠΑΠ - Παράρτημα Χανίων με τη διεξαγωγή εορταστικού bazaar για την ενίσχυση των δράσεών της.

The Language Centre of the Technical…

Διαβάστε περισσότερα

Η καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Βόννης και λέκτορας της DAAD στη Θεσσαλονίκη Cornelia Böhm καλεσμένη στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 15.15 και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 12.15.

Σύντομο Βιογραφικό 

Η Cornelia Böhm σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία καθώς και Ιστορία στο Eberhard-Karls-Universität…

Διαβάστε περισσότερα

Η Αγάπη Δαβράδου πρώην φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD μιλάει για τις εμπειρίες που απέκτησε στη Γερμανία μέσω της υποτροφίας γλώσσας και της πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία αναζήτησης της θέσης αυτής, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 14.30.  

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ε1.001 στο ισόγειο του Γλωσσικού Κέντρου με την ευγενική υποστήριξη…

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια στην φοιτήτριά μας Ελευθερία Παπαδόσηφου φοιτήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης για την απόκτηση υποτροφίας Θερινών Τμημάτων Γλώσσας από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD). 

Η Ελευθερία Παπαδόσηφου παρακολούθησε το καλοκαίρι του 2022 με επιτυχία εντατικά μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας και ορολογίας μηχανικών στο Ludwig-Maximilians-Universit…

Διαβάστε περισσότερα

Ο Alexander Roggenkamp πρώην διευθυντής του Ενημερωτικού Κέντρου της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Ελλάδος καλεσμένος στο Γλωσσικό Κέντρο την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 στις 16.15 για ένα Βιωματικό Εργαστήριο Ρητορικής.

Το Βιωματικό Εργαστήριο Ρητορικής θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό χώρο του Γλωσσικού Κέντρου (1ος όροφος), με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής…

Διαβάστε περισσότερα

Την Πέμπτη 10/2/2022 πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας του Γλωσσικού Κέντρου για το 2022. Ευχόμαστε σε όλους ένα ευτυχισμένο νέο έτος με υγεία!

Διαβάστε περισσότερα

Η Ellen Katja Jaeckel συγγραφέας και πρώην διευθύντρια της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στην Αθήνα, καλεσμένη εξ αποστάσεως στα μαθήματα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 16.30 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 15.30.

Διαβάστε περισσότερα