Ανοιχτό μάθημα Κινέζικα I και εγγραφή Κινέζικα I και III

Ανοιχτό μάθημα:

Όσοι προπτυχιακοί φοιτητές (εγγεγραμμένοι στα 4 πρώτα έτη σπουδών) ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα ΚΙΝΕΖΙΚΑ I κατά το χειμερινό εξάμηνο 2023-24 καλούνται να παρακολουθήσουν την παρακάτω ανοικτή εκδήλωση:

Ανοικτό δοκιμαστικό μάθημα Κινεζικής Γλώσσας
Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, 17:00 και Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, 17:00
Κεντρική Αίθουσα 
Γλωσσικού Κέντρου Πολυτεχνείου Κρήτης

Το μάθημα αυτό θα διεξαχθεί (το ίδιο) δύο φορές (Τρίτη και Τετάρτη), στις προγραμματισμένες ώρες του μαθήματος ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ι στο ωρολόγιο πρόγραμμα του εξαμήνου, ώστε να καλυφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.


Εγγραφές:

ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ι

Μέχρι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, 18:00, οι προπτυχιακοί φοιτητές (εγγεγραμμένοι στα 4 πρώτα έτη σπουδών) έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο μάθημα ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ι κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ώστε στη συνέχεια να γίνει επιλογή 40 φοιτητών οι οποίοι θα συνεχίσουν την παρακολούθηση του μαθήματος.
Για εγγραφή μπείτε εδώ: moodle.tuc.gr στη συνέχεια: Language Center, Chinese, Chinese 1, Enrol me, με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό.
Όσοι πρωτοετείς φοιτητές δεν έχουν ακόμη ιδρυματικό λογαριασμό μπορούν να στείλουν 
e-mail στο: language.centre<στο>tuc.gr δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο και Σχολή.
Τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά την Τρίτη 10/10.

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΙΙΙ

Παράλληλα, όλοι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΙΙ κατά τα προηγούμενα έτη θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν με τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΙΙΙ στο τρέχον χειμερινό εξάμηνο.
Για εγγραφή μπείτε εδώ: moodle.tuc.grΤα μαθήματα ξεκινούν κανονικά την Δευτέρα 2/10.